Om oss

Effektivitet kombineras med högsta kvalitet

​​​​​​​
Genom ett stort tekniskt kunnande är vi en framstående global leverantör till fordon- och verkstadsindustrin. Vi tillverkar produkter i legerat stål som är av högsta kvalitet, där hela arbetsprocessen är som ett enhetligt flöde. Med en hög automatiseringsgrad säkerställer vi en effektiv materialhantering genom hela produktionsflödet.
 
AnVa Components produktion styrs av våra kunders önskemål och behov. Vi vet att det är enda sättet att bygga upp ett långsiktigt samarbete med både kunder och leverantörer. Vi har en effektiv kundfokuserad organisation med över 35 års erfarenhet av att tillgodose bilindustrins krav. 

Stor aktör utanför Sverige

På AnVa Components ligger vår spetskompetens inom tunga fordonsindustrin. Våra stora kunder finns således runtom i världen vilket gör att mer än hälften av allt vi levererar är till fabriker utanför Sverige. Med vår höga kvalitet och starka leveransförmåga kan vi konkurrera med andra aktörer genom våra effektiva produktionsprocesser. 

Innovation sedan 80-talet

Företag startades under tidigt 80-tal men då i form av HT-Svarv AB. Den långa erfarenheten gör oss till en trygg leverantör som kombinerat med vår kvalitetssträvan är en stark aktör på marknaden. 2014 blev vi en del av AnVa-koncernen och verksamheten går sedan dess under namnet AnVa Components. 
 
Om du undrar mer om AnVa-koncernen kan du läsa om det här.