Nyheter

2021-04-16

AnVa söker en vikarie till logistikavdelningen


TJÄNSTEBESKRIVNING
På logistikavdelningen ansvarar du för att boka transporter och skapa transporthandlingar till AnVas leveranser samt emballering och paketering av företagets produkter inför transport till kund. Hälften av våra leveranser är till fabriker utanför Sverige. Just leveranssäkerheten är därför av stor betydelse för att vi som svensk aktör ska kunna konkurrera med utländska tillverkare av motsvarande komponenter. Du bidrar med att leveranser blir rätt genom god planering och säkerställande av korrekt dokumentation. Till rollen hör även generell administration samt visst inköp av lego/material till och från avdelningen. Du tillhör logistikavdelningen och rapporterar direkt till avdelningens chef.

AnVa Components produktion styrs av kundens behov. På logistikavdelningen har du viss kontakt med kunder och dagligen kontakt med våra transportörer. Genom att bygga och bibehålla goda relationer får du kundens förtroende. Du förutser potentiella problem och hittar - genom dialog - lösningar på dem innan de uppstår.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har erfarenhet inom service och/eller administration. Eftersom du kommer att boka leveranser i kunders affärssystem behöver du ha goda systemkunskaper och vara genuint nyfiken på hur digitala verktyg kan effektivisera verksamheten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

DIN PROFIL
Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Kollegor skulle beskriva dig som prestigelös, eftersom du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera. Du är en doer som gärna tar initiativ och agerar när andra tvekar.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
 Måndag 26 april 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.   

FÖR INFORMATION
Tjänsten gäller ett föräldravikariat på heltid och förväntas pågå i 1-1,5 år med eventuell möjlighet till förlängning.
I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av AnVa Components. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. 

2020-12-16

Vi söker maskinoperatörer


Maskinoperatör
 
TJÄNSTEBESKRIVNING
Vill du bli en del av vårt produktionsteam? Vi söker nu operatörer till vår produktionsanläggning i Kalix.
Vår produktion består av högt automatiserade produktionsceller där du kommer att producera komponenter till lastbilstillverkare över hela världen. Som operatör sköter du den löpande kvalitetskontrollen, inställning och daglig skötsel av utrustningen. Du deltar också i kontinuerligt förbättringsarbete som är en viktig framgångsfaktor för vårt för företag.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har någon form av teknisk utbildning med ritningsläsning och mätteknik i grunden och gärna erfarenhet av robotar men det är inga definitiva krav utan rätt personlighet med intresse och förmåga att lära kan räcka långt.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om ordning och reda, är noggrann och trivs i samarbete med andra. Du ser möjligheter istället för problem och bidrar gärna med idéer och lösningar. Dokumentation är en daglig rutin i ditt arbete. Arbetstid är skiftgång.
    
Vid intresse, skicka in ditt CV till
  
Nils Björk
Produktionschef
AnVa Components
Box 10135, Järnvägsgatan 55, 95227 Kalix, Sweden
E-mail: nils.bjork@anva.se
2019-11-18

Årets Elmia subcontractor genomförd


Vi vill härmed tacka alla som besökte AnVas monter under mässan. Vi hade lyckade möten med såväl kunder som leverantörer. 
  • img_3749
  • img_3751
  • img_3753
  • img_3755
2019-05-03

Ny VD hos AnVa Components


Per Hedberg har sedan 1:a maj 2019 tagit över rollen som VD för AnVa Components, Per kommer närmast från ett jobb som VD för Wiiks Transport i Luleå. Per har även tidigare erfarenhet av att jobba med kunder inom fordonsindustrin.

Mikael Nilsson som tidigare varit VD för AnVa Components och nu valt att kliva av kommer att finnas kvar i bolaget med andra arbetsuppgifter som ex. projekt inom områden som ständiga förbättringar av tillverkningsprocesser samt optimering av våra produktionsflöden.
2018-08-06

Maskinparken växer – igen


AnVa har under senaste kvartalet genomfört investeringar i svarv- och slipkapacitet samt tillhörande maskinbearbetning och automation. Orsaken till investeringarna är att både öka kapaciteten i befintlig produktion samt att starta upp tillverkning av nya artiklar. Driftsättning sker under Q3 2018.
2018-05-29

Ny certifiering genomförd


AnVa Components är nu certifierade enligt IATF 16949.
Fil saknas
  • 20090407-505a8670_42
  • 500_f_232611604_ups8lolrot6ixgrq24cr2whagbk3uz2p
  • 500_f_254606246_24xrku0iuons3jez8uekwqt6uingnpeg
  • kt0n5952x1