Välkommen till AnVa Components

AnVa Components är en global leverantör till fordonsindustri och annan verkstadsindustri. Tillverkningsområdet är högkvalificerade produkter i legerat stål. Bolaget hette tidigare HT-Svarv AB.

Genom vårt kunnande och våra maskinella resurser medverkar vi till att effektivisera er verksamhet. Allt från standardisering, konstruktion och maskinbearbetning till värmebehandling och ytbehandling.

Vi använder effektiva förformningsmetoder där vi kan förbättra materialets hållfasthet och minimera materialförluster i efterföljande skärande bearbetning. Vi har en hög automatiseringsgrad som säkerställer en effektiv materialhantering genom hela produktionsflödet.

AnVa Components produktion styrs av era önskemål och behov. Vi vet att det är enda sättet att bygga upp ett långsiktigt samarbete med både kunder och leverantörer. Vi har en effektiv kundfokuserad organisation med över 30 års erfarenhet av att tillgodose bilindustrins krav.

Affärsidé

AnVa Components skall genom stort tekniskt kunnande vara en framstående leverantör till verkstadsindustrin. Genom att använda moderna metoder för maximalt materialutnyttjande kombinerat med effektiv bearbetningsteknik skall vi erbjuda kunden en produkt med rätt kvalitet till rätt pris och samtidigt uppnå en god lönsamhet.

HT-Svarv