Nyheter

Ny VD hos AnVa Components

Per Hedberg har sedan 1:a maj 2019 tagit över rollen som VD för AnVa Components, Per kommer närmast från ett jobb som VD för Wiiks Transport i Luleå. Per har även tidigare erfarenhet av att jobba med kunder inom fordonsindustrin.

Mikael Nilsson som tidigare varit VD för AnVa Components och nu valt att kliva av kommer […]

3 maj, 2019|

Maskinparken växer – igen

AnVa har under senaste kvartalet genomfört investeringar i svarv- och slipkapacitet samt tillhörande maskinbearbetning och automation. Orsaken till investeringarna är att både öka kapaciteten i befintlig produktion samt att starta upp tillverkning av nya artiklar. Driftsättning sker under Q3 2018.

                              […]

6 augusti, 2018|

Ny certifiering genomförd

AnVa Components är nu certifierade enligt IATF 16949.

AnVa Components AB IATF 2018

29 maj, 2018|

Kapacitetsökning längdsvarvning

Vi ökar kapaciteten för tillverkning av axlar genom investering av ytterligare 2 st längdsvarvar. Leverans och driftsättning vår/sommar 2018.

29 april, 2018|

Vi söker operatörer

Vill du bli en del av vårt produktionsteam? Vi söker nu operatörer till vår produktionsanläggning i Kalix.
Vår produktion består av högt automatiserade produktionsceller där du kommer att producera komponenter till lastbilstillverkare över hela världen. Som operatör sköter du den löpande kvalitetskontrollen, inställning och daglig skötsel av utrustningen. Du deltar också i kontinuerligt förbättringsarbete som […]

22 augusti, 2017|

AnVa söker medarbetare

Underhållstekniker

 

TJÄNSTEBESKRIVNING
Vi söker en medarbetare till vår underhållsavdelning. Arbetet innebär att du arbetar med avhjälpande, förebyggande och prediktivt underhåll samt förbättringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med underhåll i automatiserad tillverkning. Du har goda kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik samt felsökning och underhåll på CNC maskiner. Du har erfarenhet att hantera svarv, fräs  […]

28 mars, 2017|

Maskinparken växer

För att möta en ökad efterfrågan på området bussningar så har Anva Components investerat i ytterligare en svarv av märket Okuma.
Stenbergs har stått för leveransen.

 

4 juli, 2016|

Utökad svarvkapacitet

Under Juni levererades 1 st svarv Doosan från Duroc för svarvning av bussningskomponenter.

19 juni, 2016|

Nyinvesteringar

Vi har under Maj månad investerat i en anläggning för polering av axeldetaljer, dessutom en svarv (Doosan) för tillverkning av bussningskomponenter.

15 maj, 2016|

Vi utökar slipkapaciteten

Vi utökar nu kapaciteten i vår slipavdelning med ännu en centerless. Maskinen skall vara i drift efter semestern.

13 maj, 2015|