Underhållstekniker
HT-Svarv

 

TJÄNSTEBESKRIVNING
Vi söker en medarbetare till vår underhållsavdelning. Arbetet innebär att du arbetar med avhjälpande, förebyggande och prediktivt underhåll samt förbättringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med underhåll i automatiserad tillverkning. Du har goda kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik samt felsökning och underhåll på CNC maskiner. Du har erfarenhet att hantera svarv, fräs  MIG och TIG.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att trivas i rollen är du ganska självgående, samtidigt som du är systematisk och organiserad. Du bör ha ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktiskt handlag då arbetet ställer krav på skicklighet och förståelse. Det är viktigt att du ser möjligheter istället för problem, är service inriktad, noggrann och trivs i samarbete med andra. Du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och samtidigt får använda din tekniska kompetens. Att du har en kostnadsmedvetenhet och långsiktighet i de arbeten du utför ser vi som en självklarhet. Dokumentation är en daglig rutin i ditt arbete.

Arbetstid är för närvarande dagtid, 07:00-15:30, samt rullande schema för beredskap men kommer övergå i en modell av 2-skift.

Vid intresse, skicka in ditt CV till

Anders Brännström
Production Engineering & Maintenance Manager

AnVa Components
Box 10135
Järnvägsgatan 55
95227 Kalix, Sweden

E-mail: anders.brannstrom@anva.se